Verhuizing naar Ringbaan West 96 a te Tilburg.

“Iedere nieuwe omgeving werpt een nieuw licht. Het verleden krijgt er een herkansing. Een betere reden om zich te verplaatsen kunnen mensen toch niet hebben.” Arthur Japin

Veranderen is niet altijd makkelijk. Zeker niet als de verandering in eerste instantie niet gewild is. Toch blijkt, dat als je eenmaal de stap hebt gezet om het anders te doen, het weer nieuwe perspectieven biedt. Een nieuwe omgeving werpt inderdaad een nieuw licht op wat je doet. Je gaat kritisch kijken naar wat je wilt bewaren en waar je afscheid van kan nemen. Je gooit je ballast overboord. De nieuwe locatie aan de Ringbaan West 96a te Tilburg, gaf de kans om weer met nieuwe energie en nieuwe ideeën verder te gaan. 

Elke verandering geeft je inzicht. Je kan veranderen van baan, organisatie of je kan je organisatie veranderen. Veranderen van je baan of organisatie kan verschillende reden hebben. Het kan zijn dat de uitdaging weg is en dat je moe en ongeïnteresseerd wordt op je werk. Je merkt dat eerder weggaat en later komt, je wordt onverschillig. Naar schatting ondervindt 15 procent van de werknemers ernstige hinder van verveling op het werk. Niet alleen kantoorlieden hebben er last van; een bore-out kan toeslaan in álle bedrijfstakken. Herken je dit vraag dan een vrijblijvend gesprek bij ons aan, we kunnen je hierover adviseren.

Een verandering van de organisatie vraagt om een andere aanpak. Vaak gebruiken we daar het model van Harrison voor. De cultuurtypologie van Harrison is een eenvoudig model om de dominante cultuur van een organisatie(-onderdeel) vast te stellen. Voor de diagnose zijn vragenlijsten beschikbaar.  Voor veranderingsprocessen is het vaststellen van de dominante organisatiecultuur van wezenlijk belang om harmonie met de organisatiestructuur te realiseren. De cultuurtypologie is tevens de input voor cultuurveranderingen (zie onder andere de klok van Handy). 

We kunnen nu uit ervaring zeggen dat het wegdoen van het oude plaats geeft aan het nieuwe. Als je om wat voor redenen meer wilt weten over onze dienstverlening, neem dan contact op. We hopen je snel te mogen ontvangen op de nieuwe locatie!

Terug