DM Back on Track volgt de voorschriften van het RIVM

DM Back on Track volgt de voorschriften van het RIVM betreffende het Corona-virus strikt. We willen veiligheid voor onze deelnemers en onze medewerkers. Vandaar dat we de afspraken zoveel mogelijk per mail en telefonisch voortzetten. De begeleiding blijft doorgaan voor werkfit maken en naar werk trajecten, 2e spoor trajecten en andere coach trajecten, dit doen we via e-coaching. We willen iedereen de kans blijven geven om verder te gaan met het opgezette plan voor de toekomst. De uitbraak van het Corona-virus remt de groei van de Nederlandse economie. Hier is momenteel veel aandacht voor. Maar daarnaast kan het onze persoonlijke groei remmen. Door ons af te sluiten en thuis te werken, missen we het in contact zijn met elkaar op het gebied van inspiratie en ontwikkeling. Als je graag in deze tijd jezelf wilt ontwikkelen kan dat bij ons via E-coaching.
‘E-coaching is een niet-hiërarchisch ontwikkelingspartnerschap waarbij het leer- en reflectieproces zowel analoog als digitaal plaats vindt en waarbij er sprake is van fysieke afstand in de communicatie.’ (Ribbers & Waringa, 2012)

 Deze definitie bestaat uit drie onderdelen: 

Er is sprake van coaching. Kenmerkend is het ontbreken van een hiërarchische,advisren de en aanbodgerichte relatie, waardoor deze vorm zich inhoudelijk onderscheidt van e-learning en e-therapie.

Het leer- en reflectieproces vindt plaats in de praktijk van de cliënt (onthe-job of in de leefomgeving) en wordt ondersteund door het inzetten van internet. Door deze aanpak wordt er gewerkt in realistische en voor de cliënt relevante situaties.

De communicatie tussen coach en cliënt verloopt niet in nabijheid van elkaar (in person), maar op fysieke afstand (distance/remote). Hierdoor is het coachingstraject niet van plaats afhankelijk.Als je naar het lezen van deze informatie meer wilt weten over onze mogelijkheden neem dan contact op via het contactformulier.


Terug