Subsidie op loopbaancoaching voor 45-plus

Dit is jouw kans op gratis loopbaancoaching. De overheid stelt een budget van €600 per persoon beschikbaar voor persoonlijke loopbaanbegeleiding. Uiteraard is het totale budget beperkt, dus wees er snel bij wanneer u hier gebruik van wilt maken. Het budget is te gebruiken om jouw kansen op de arbeidsmarkt in beeld te krijgen. Dit ontwikkeladvies is beschikbaar voor 45 plussers die minimaal 12 uur per week werken, waaronder ook zzp-ers.

Naar aanleiding van een onderzoek wie je bent en waar je affiniteiten liggen, volgen er 4 gesprekken waarin we samen kijken wat je verder wil ontwikkelen in de toekomst. Dat kan op functie gebied maar ook een opleiding of cursus kan het advies zijn uit de coaching. Belangrijk is dat de privacy gewaarborgd is in dit traject en dat wij met niemand de informatie over de uitkomsten delen. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk naar tevredenheid blijft doen. Nu én in de toekomst.

Heeft u interesse in deze begeleiding? Kom gratis langs voor een kennismakingsgesprek en als u wilt starten dienen wij uw aanvraag in bij het Agentschap SZW.  De subsidie wordt door ons geregeld en aangevraagd. Belangrijk is er snel bij te zijn omdat er een vast bedrag beschikbaar is gesteld en op=op.

Terug