Het kan zijn dat u momenteel bent uitgevallen voor uw eigen werk wegens ziekte of dat er door veranderingen bij uw werkgever geen toekomst meer voor u is. Of misschien bent u toe aan een nieuwe carrièrestap, wilt u een nieuwe weg inslaan of bent u werkzoekend. Ongeacht de aanleiding waarom u op onze site bent, deze periode kan een spannende tijd zijn, die gepaard gaat met onzekerheid, vraagtekens, emoties en verwachtingen.

Professionele begeleiding bij het vinden en concreet maken van nieuw perspectief, het versterken van competenties, reduceren van stress en het terugpakken van de regie over de eigen toekomst is dan een logische stap. Geïnitieerd vanuit de werkgever, werknemer of het UWV komen dergelijke vragen al ruim 13 jaar dagelijks bij ons terecht.

Wat kunnen we voor u betekenen? Samen met u brengen we uw behoefte in kaart en formuleren concrete doelstellingen. We besteden aandacht aan de mens achter de werknemer. In overleg met u onderzoeken we onder andere uw competenties, waarden, wensen, belastbaarheid, stressniveau. Dit doen we met behulp van wetenschappelijke methodieken. Vervolgens bepalen we samen met u wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Dat kan zijn middels coaching, training, opleiding, stressconsulting, aanvullende (psychologische) begeleiding, coaching on the job, netwerkactiviteiten of een van de vele andere middelen die in uw situatie wenselijk zijn.

Quotes deelnemers over onze dienstverlening

“Dankzij DM Back on Track heb ik nu een baan!”

“Professioneel, vriendelijk en warm.”

“Prima begeleiding, kennis van zaken, serieus, invoelend, vriendelijk en altijd innemend.”