Natuurlijk voelt u zich als werkgever betrokken bij uw werknemers. Hun motivatie, betrokkenheid en inzetbaarheid is één van de belangrijkste sleutels tot het succes van uw organisatie. Anderzijds excelleren mensen in een prettige stimulerende werkomgeving en houdt u hun waardevolle kennis en kunde zo langer aan boord. Wellicht daarom wilt u uw werknemer de kans geven om zichzelf te ontwikkelen middels training of (loopbaan)coaching. Of streeft u ernaar dat uw werknemer een nieuw perspectief vindt binnen of buiten uw organisatie. In beide gevallen bent u bij DM Back on Track aan het juiste adres.

Voor een organisatie is het van groot belang om kosten beheersbaar te houden. Soms pakt dat helaas anders uit. In geval van (langdurige) uitval, (noodzakelijke) uitstroom/mobiliteit of disfunctioneren van werknemers, kunnen kosten snel oplopen en werkrelaties bekoelen. Niet zelden leidt dit tot een vervelend arbeidsconflict met kostbare juridische procedures. In geval van langdurige uitval leidt een niet correct uitgevoerd 1e/2e spoor traject ook nogal eens tot boetes van het UWV. Dat zijn kosten waar u als werkgever niet op zit te wachten. DM Back on Track neemt deze zorg graag uit handen. Wij loodsen uw organisatie op adequate wijze door dat een professioneel opgezet traject.

In DM Back on Track vindt u een professioneel sparringpartner met meer dan 13 jaar bewezen succesvolle dienstverlening in onder meer outplacement, coaching, re-integratie (1e en 2e spoor)verandermanagement, loopbaanontwikkeling, training, HR Advies en bemensing van mobiliteitsteams. Zo kunt u zich met een gerust hart blijven richten op de andere uitdagingen binnen en buiten uw organisatie. Wij beschikken over een scala aan professionele wetenschappelijke methodieken en een zeer betrokken vakkundig team. Onze communicatie is transparant en de lijnen houden we graag kort. DM Back on Track werkt voor de overheidssector, het bedrijfsleven, de zorgsector en de onderwijssector door heel Nederland, maar vooral in de regio Brabant.

Quotes werkgevers over onze dienstverlening

“Erg tevreden over de wijze van dienstverlening en de kwaliteit van de geleverde diensten”

“Innovatief mensontwikkelbedrijf die niet vanuit commercie lijkt te zijn gedreven maar door hart voor het vak en de kandidaten. Met aandacht voor de mens met voldoende zakelijkheid en professionaliteit.”

“Correcte, snelle reactie en actie op vragen. Onze medewerkers zijn zeer te spreken over inleving, begeleiding en actie die worden gedaan/beleefd.“

Lees meer over onze diensten.

Of neem direct contact op via : 013 542 11 12

Met DM Back on Track zit u als werkgever op het juiste spoor!