Naast de bestaande IRO trajecten verzorgen we sinds 2014 trajecten in het kader ZW-ARBO 2014. DM Back on Track BV heeft tevens een overeenkomst met UWV voor de 2 re-integratiediensten die sinds 2016 nieuw worden aangeboden. Dit zijn de diensten;

  1. ‘Werkfit maken’ – het uitvoeren van re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een klant het werk te laten hervatten, en
  2. ‘Naar werk’ –  het verstrekken van re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een klant daadwerkelijk te plaatsen in werk en hem vervolgens aan het werk te houden.

Deze diensten zijn van toepassing voor de re-integratie van zieken (ZW), arbeidsongeschikten (AG) en Wajongers.

Klant kiest re-integratiebedrijf

Belangrijk is dat de UWV meer maatwerk wil voor de klant. DM Back on Track BV levert maatwerk. De klant is het uitgangspunt voor de ingezette begeleiding. In een kennismakingsgesprek, welke geheel vrijblijvend is, kunt u kijken of onze dienstverlening bij uw vraag past. 

Wij voldoen uiteraard aan alle richtlijnen en eisen van het UWV en Stichting Blik op Werk. Ons plaatsingspercentage voor UWV-trajecten lag in de jaren 2003 tot en met 2016 op gemiddeld 78%. Maar zeker zo belangrijk is de tevredenheid van onze deelnemers. Het gemiddeld rapportcijfer is een 8,4.

Voor meer informatie neem contact op met DM Back on Track Bv telefoonnummer 013 5421112 of mail naar info@dmbackontrack.nl.

BlikOpWerk