DM Back on Track is sinds 1 januari 2003 actief in coaching, advies en training.

Omdat het leveren van kwaliteit ons uitgangspunt is, streven we ernaar dat de deelnemer tevreden is en het gewenste resultaat bereikt wordt. DM Back on Track houdt hierbij altijd de realiteit in het oog.

Deze kwaliteit kunnen we realiseren omdat het team van DM Back on Track bestaat uit personen die een gedegen kennis hebben van hun vakgebied. Coaches werkzaam bij DM Back on Track hebben een afgeronde Post HBO Coaching- of Universitaire opleiding. DM Back on Track is een lerende organisatie die zich constant op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen.

DM Back on Track is gespecialiseerd in loopbaanadvies , outplacement, re-integratie zowel 1e als 2e spoor en re-integratie na ontslag. Voor elk traject hebben we een passende oplossing. DM Back on Track biedt u een uitgebreid pakket op het gebied van coaching, advies en training. We begeleiden vanuit de visie dat elk individu uniek is met zijn eigen kwaliteiten en competenties.

Een deelnemer inzicht geven in hun mogelijkheden en doel van zijn werkzaamheden en/of persoonlijke leven, is onze missie. Van belang is dat de deelnemer een doel formuleert dat eigen is en haalbaar. DM Back on Track is van mening dat de weg naar het doel even belangrijk is als het doel zelf.

Directeur van DM Back on Track – Diana Maréchal

Diana Marechal

Directeur / Eigenaar

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen. Wat doen ze, wat motiveert ze en vooral wat maakt hen gelukkig. Door de eisen en verharding van de maatschappij is het voor veel mensen steeds moeilijker om zich in de werkomgeving of binnen de relatie werk- en thuissituatie staande te houden. Zij kunnen niet meer voldoen aan de eisen die er worden gesteld en verliezen hun doel uit het oog. Men ontspoort. Ik vind het belangrijk om hen hierin te begeleiden. Hen terug op het spoor zetten op weg naar hun doel ofwel Back on track.

Voordat ik gestart ben in 2003 met DM Back on Track heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende re-integratiebureaus. Tijdens mijn werkzaamheden als coach heb ik de volgende opleidingen gevolgd; stressconsultancy, traumatherapie (EMDR) counselling en de Master HBO opleiding Coaching en consultancy. Momenteel ben ik gestart met de opleiding arbeid- en organisatiepsychologie en volg ik een cursus Personal Branding.

Diana Maréchal

Teamleden

drs. Bea de Haar

Psychologe

Drs. Bea de Haar is parttime werkzaam bij DM Back on Track. Zij neemt de psychologische testen af en bespreekt deze met de deelnemer en de coach.

drs. Berti Wildemans

Arbeidsdeskundige

Drs. Berti Wildemans is eigenaar van Wildemans Advies. Berti Wildemans is op freelance basis werkzaam bij DM Back on Track als arbeidsdeskundige.


Tim Staps

Freelance Communicatie Adviseur e-Commerce

Tim Staps is freelance actief als Communicatie Adviseur e-Commerce. Hiernaast werkt hij voor Pay for People.

 

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Maar u kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@dmbackontrack.nl.